неділю, 20 травня 2018 р.


Стилі музики
Музика – це мистецтво організації звуків і тиші для створення художніх образів.
Є такі стилі музики:
·    Поп
·    Рок
·    Блюз
·    Джаз
·    Хіп – хоп
·    Класика


* Напрям: поп-музика. Популярна музика, музика для всіх, широкого кола осіб.
* Напрям: рок-музика. Мабуть, самий великий і різноманітний напрямок музики. Цей напрямок музики отримало свою появу з такого напрямку музики, як блюз. Якщо звернутися до історії виникнення рока, то можна чітко відстежити його розвиток з найлегших мелодійних і зовсім не властивих сучасному розумінню рок-музики напрямків. 
* Блюз - напрям музики дуже сильно схоже з блюзом, але все ж має свої відмінні особливості. Цей напрямок музики може похизуватися тим, що саме від нього походять майже всі напрямки музики.  Музику цього напрямку можна описати як діалог інструментів між собою в структурі «питання-відповідь». Основу являє собою основний один інструмент, а всі інші вже обіграють його, переходячи в єдине живе звучання, маючи імпровізаційний характер.
* Джаз - класичне його звучання і існування являє собою наявність джаз-банди (музичного колективу, що грають на різних музичних інструментах), виключно орієнтованих на звучанні духових інструментів, таких як саксофон, труба і так далі, а також піаніно барабанів і гітар.
*  Напрям: хіп-хоп музика. Цей напрямок включає в себе кілька музичних напрямів, найвідоміші з яких реп і R'n'B. В цілому, такий музичний напрям, як хіп-хоп, будучи просто музичним напрямком, став вже цілою культурою, дуже прибутковою, комерційно успішною індустрією і навіть способом життя.
* Напрям: класична музика. Музика з минулого, це всесвітньо відомі твори музичного мистецтва від талановитих авторів від Бога. Найяскравіші представники: Бах, Шуберт, Чайковський, Шмідт і багато інших, імена яких при згадуванні усі впізнають і поважають за їх музичний талант.


За підрахунками опитування
1.   Поп
   2.   Класика
   3.   Рок
   4.   Джаз
   5.   Хіп - хоп
   6.   Блюз






Поп

Рок 



Класична музика



Джаз



Хіп - хоп



Блюз

Немає коментарів:

Дописати коментар